INTERIEURDESIGN – VOOR WIE

KIDS

De tijd dat de kinderkamer een ruimte was waarin een bed, een bureau en een kledingkast stond is voorgoed voorbij, tegenwoordig, wordt er gegamed, gechilled, huiswerk gemaakt, kun je er schommelen of klimmen. Je kunt je er wanen in een sprookjesbos of verstoppertje spelen in en om de bedstee.

Kinderbedje

K&Ko ontwerpt eigentijdse en eigenwijze kidskamers, waarbij graag naar de wensen van het kind geluisterd wordt. De gebruiker van de ruimte komt ten slotte op de eerste plaats.

PARTICULIER

Een leefruimte moet een unieke combinatie zijn van functionaliteit en vormgeving. Het is ook van belang dat we ons prettig voelen in de ruimte waar we veel zijn. Het gaat om het creëren van eenheid en harmonie. K&Ko werkt vanuit passie en enthousiasme, met oog voor detail, individuele wensen en creatieve ideeën. K&Ko helpt bij het compleet inrichten van een nog kale ruimte, maar styled ook graag kamers waarbij gebruik gemaakt wordt van bestaande meubels.

ZAKELIJK

Lifestyle beperkt zich niet langer tot de huiskamer, maar breidt zich allengs uit naar andere plekken waar we veel tijd doorbrengen. De cultuur van een bedrijf kan reflecteren in het interieur. De sfeer die een interieur uitstraalt zal van invloed zijn op de mensen die aanwezig zijn.

K&Ko is bekend met het aanpakken van projecten, die vaak juist draaien om hun gerichte functionaliteit.

Kantine
Kussens