HOE WERKT K&KO?

Gebruikers op de eerste plaats

Ontwerpen is geen éénrichtingsverkeer, een goed ontwerp is altijd een kwestie van goede communicatie met de opdrachtgever.
In een kennismakingsgesprek worden de wensen besproken. De gebruiker van de ruimte komt immers op de eerste plaats. Na inventarisatie van de wensen, wordt alles opgemeten en worden er foto’s van de desbetreffende ruimte gemaakt.

Jij of ik?

Er wordt een voorstel uitgewerkt, gevisualiseerd door een moodboard en om een ruimtelijke voorstelling te geven maakt K&Ko een perspectief tekening.
Onderdeel van het advies is een uitgebreide specificatie. Hierop wordt zo nauwkeurig mogelijk benoemd wat en waar gekocht kan worden. Hierdoor is het mogelijk om de uitvoering geheel of gedeeltelijk voor eigen rekening te nemen.

Bij de uitvoering wil K&Ko wel graag toezicht houden en zorgdragen voor de finishing touch!

De prijs voor een voorstel zoals hier beschreven bedraagt 375 euro ex. BTW. Deze prijs is gebaseerd op een voorstel voor een enkele kamer.

Kantine
Kussens

Een goed ontwerp is één...!

Een goed ontwerp is hoofdzaak, maar K&Ko, kan in overleg ook de realisatie van het ontwerp voor haar rekening nemen.

Timmeren: maatwerk voor bureaus, vakkenkasten en bedden. oa. in samenwerking met Hout=hout, zie voor verdere informatie de contact pagina.
Inkoop van materiaal, meubels en accessoires
Plaatsen en bevestigen van meubilair en accessoires
Styling: het maken van kussens, dekbedhoezen etc.

Een eigenwijze finishing touch

Of je als opdrachtgever nu zelf de uitvoering van het ontwerp doet of het gedeeltelijk aan K&Ko overlaat, K&Ko draagt graag zorg voor de finishing touch: ‘de hand van K&Ko’, want juist deze ‘hand’ maakt de ontwerpen zo eigenwijs en uniek.  Geappliceerde kussens, dekbedhoezen, waszakken of bewerkte gordijnen , K&Ko ontwerpt en maakt alles in eigen beheer en onder haar eigen label.

Kenko label